Handelsbetingelser

Følgende salgs- og leveringsbetingelser er gældende for køb af varer på Marcusholm.dk

Generelle oplysninger
Marcusholm v/Birgitte Staun
Vognmandsvej 8
5800 Nyborg
CVR nr.42691666
Mail: mail@marcusholm.dk
Telefon: 24827038

Betaling
Vi modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, Maestro og MobilePay Pengene bliver reserveret på kundens konto ved købet. Vi trækker først pengene, når ordren bliver afsendt. Det er ikke muligt at trække et større beløb end det, du har godkendt i forbindelse med købet.

Priser
Betaling og sikkerhed
Priserne i Marcusholm Shoppen er i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms, men eksklusiv leveringsomkostninger.Det er sikkert at handle på marcusholm.dk, og du kan betale med enten betalingskort eller MobilePay.

Fragt og levering
Vi leverer dine varer hurtigst muligt, typisk inden for 3-4 dage. Levering af dyner, kan vare op til 5 dage.Vi sender med PostNord til nærmeste pakkeshop. Prisen for fragt fremgår tydeligt på bestillingssiden. Henter du mod forventning ikke din bestilling og den bliver returneret til os, skal du betale porto ved fremsendelse igen.
Alle priser er angivet i danske kroner (DKK). Oven i prisen skal tillægges prisen for fragt. Det er også muligt at afhente varerne på vores adresse i Nyborg

Retur- og bytteret
Der er 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af varen. Har du fortrudt dit køb, skal du give os besked om det på mail@marcusholm. Ombytning af en vare og returnering af en vare har samme procedure. Den købte vare sendes retur til vores adresse, og når vi har modtaget din returvare og godkendt den, vil købesummen blive refunderet til dit kreditkort. Typisk vil det tage op til 2-3 arbejdsdage for at behandle din returnering..
Hvis vi vurderer, at varen lugter af røg, mados, mug, parfume, er fugtig eller på anden måde har taget skade, kan vi ikke tage den retur. Hvis kunden ønsker varen tilbage, skal kunden selv betale for returnering af varen.

Reklamationsret
Vi giver i henhold til købeloven 2 års reklamationsret, som dækker fejl og mangler, der var til stede, eller hvor årsagen var tilstede, da du fik varen leveret. Reklamationsretten gælder fejl og mangler i materialer og/eller fabrikation og ikke skader opstået ved almindelig slid eller forkert behandling
Du skal kontakte Marcusholm på mail@marcusholm.dk, når du har konstateret manglen. Du skal beskrive, hvad der er galt med produktet og oplyse ordrenr, ordredato, bestillers navn, adresse og tlf nr eller vedhæfte kvittering for købet. En rettidig og berettiget reklamation betyder, at du enten kan får en ny vare eller få varen repareret afhængig af den konkrete situation.